Hírklikk.hu
Vers beágyazása weboldalára »
Hirdessen nálunk

Lupsánné Kovács Eta verse

Beküldve: 2024.04.12.
Ennyien olvasták eddig: 680
209 
Álhalászlé (recept)

Megtisztított apró halat jól besózzuk,
megborsozzuk, két órán át rotyogtatjuk,
ha ragadós a halleves pára-gőze
a bográcsban ott marad, - már ne félj tőle.

Paradicsom, zöldpaprika passzírozva,
tűz fölött a nagy bográcsban kavargatva,
vereshagymás, csípős magyar paprikásban,
halfajtából mindenféle finomság van,

keszeg, kárász, törpeharcsa, ponty, kecsege,
borban, sörben ússzon most már e, csemege!
Harcsafejet, amíg tar lesz, addig főzzed,
ekkor lehetsz biztos abban, hogy legyőzted.

Nincs adat!

Szóljon hozzá ön is
Captcha image
KÜLDÉS
Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Keresés
Facebook
Vers a honlapodra
Vissza az oldal tetejére